غذاهای سنتی مشهد (2)
دیزی سنگی نوعی آبگوشت است که درون ظرفهای سنگی طبخ میشود.
این ظروف سنگی که جز صنایع دستی شهر مشهد نیز قلمداد میشود، ظرفی مناسب برای تهیه این غذاست که طعم و مزه مطلوبی را به آبگوشت میدهد.
برای تهیه دیزی سنگی از گوشت گوسفند، حبوباتی مانند نخود و لوبیا، سیب زمینی، پیاز، رب و ادویه استفاده میکنند.حتما این غذای سنتی را امتحان کنید.
دیزی سنگی حتی در میان گردشگران خارجی که به ایران می آیند، تبدیل به یکی از جذاب ترین غذاهای سنتی ایران شده که آداب خاص خوردن دیزی سنگی و آبگوشت را یاد می گیرند.