روابط عمومی ۰۹۰۲۲۰۰۷۸۷۰ پاسخگویی از ساعت ۸ الی ۲۰

غذای ترش بهاری

غذای ترش بهاری

غذای ترش بهاری

اغلب گردشگران و توریستهایی که به کشور عزیزمان ایران سفر میکنند از غذاهای خوشمزه و با کیفیت ایرانی به نیکی یاد میکنند. از آنجایی که ایرانیان معمولا خوش خوراک هستند و البته به خوردن غذاهای سالم و مفید علاقه دارند، به شما توصیه میکنیم به هر استان و منطقه ایران که سفر کردید حتما غذاهای سنتی آن خطه و طعم های فوق العاده آنها را امتحان کنید و به غذاهای سنتی تنها از نظر مزه، طعم و عطرشان توجه نکنید بلکه آنها را به عنوان معرف فرهنگ ، جغرافیا و اقتصاد آن اقلیم بشناسید.

بسیاری از غذاهای سنتی بصورت فصلی و با توجه به نوع آب و هوا و گیاهانی که در آن منطقه میروید ، طبخ شده ومصرف میشود. یکی از این غذاهای فصلی ، خورش ریواس است که اصالتا مربوط به استان کردستان میباشد و از غذاهای مخصوص فصل بهار است و واقعا ارزش امتحان کردن را دارد.
کردستان دارای آب و هوایی سرد و کوهستانی است که غذاهای محلیش جایگاه ویژه‌ای در میان اهالی و گردشگران منطقه دارند. مردم کردستان تمایل زیادی به مصرف سبزیجات معطر کوهی داشته و از گیاهانی همچون کنگر، ریواس، قارچ و کرفس به‌وفور در غذاهایشان استفاده می‌کنند
مواد اصلی خورش ریواس ، گوشت و پیاز و ریواس و سبزیجاتی همچون نعنا و جعفری است.
برخی از خواص و فواید این غذای ترش و خوشمزه که دارای انواع ویتامین‌ها و املاح معدنی مفید است ، عبارتند از :
رفع بی‌حالی، سستی و بی‌خوابی 
بهبود عملکرد سیستم عصبی و تقویت حافظه 
پیشگیری از آلزایمر
تقویت بینایی
کنترل قند ، فشار و چربی‌خون
بهبود عملکرد سیستم قلبی عروقی
دفع سمومات بدن

0 نظر

ارسال دیدگاه

ورود

اکانت ندارید؟ ثبت نام

رمز جدید برای شما پیامک خواهد شد